Pályázati felhívás gondnoki feladatok ellátására

Archív

Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. – a társasház nevében és megbízásából – pályázatot hirdet a Budapest III.ker. Kiskorona u. 2-14 sz. alatti – 7 lépcsőházas – társasház gondnoki tevékenységének ellátására.
A gondnok feladatának részletezését (feladatlistát) a pályázók elektronikus levélben díjmentesen igényelhetik a tarsashaz@ovzrt.hu e-mail címen.

Pályázni 1 oldalas (legfeljebb másfél) szakmai önéletrajzzal lehet, amelyhez csatolni kell a szakmai végzettséget tanúsító okiratok másolatát is.

A pályázatokat tarsashaz@ovzrt.hu e-mail címre, vagy személyesen, illetve postai úton az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Társasházkezelési Csoport (1033 Bp. Mozaik u. 7.) címre kell eljuttatni a pályázati határidő lejártáig.

A gondnoki tevékenységet vállalkozási formában (számlaképesen) lehet elvállalni 2018. december 4-től kezdődően, határozatlan időre.

Díjazás: bruttó 200.0000,- Ft/hó

Pályázati határidő: 2018. nov. 15.

A pályázatokat a Társasház Számvizsgáló Bizottságának előzetes véleményével a Társasház Közgyűlése bírálja el várhatóan a 2018. december 3-i ülésén.