Facebook oldalunkon már több mint 400-an vagyunk!

Archív

Köszönjük a bizalmat, hogy Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/obudaivagyonkezelo/ – egyre többen követik híreinket, hogy kíváncsiak, mi minden történik a házunk táján. Szeptemberben elhatároztuk, hogy végzett feladatainkkal, elért eredményeinkkel és minden más, hozzánk kötődő eseménnyel, történéssel kapcsolatban rendszeresen beszámolunk.

Igyekszünk megmutatni, hogy a klasszikus vagyonkezelői feladatokat valóban jó gazdaként, a kerület érdekeit és az érintettek lehetőségeit maximálisan figyelembe véve végezzük. Mindezek mellett ott vagyunk, amikor a rászorulókhoz a szociális tűzifa eljuttatása, a Családsegítő felhívásához csatlakozva nehéz sorsú gyerekek, családok számára játékok és egyéb ajándékok gyűjtése, vagy önkéntes vállalásként néhány kerületi park bútorainak felújítása a cél.

És ott vagyunk, amikor a békásmegyeri tűzben megsérült ház rendbehozataláról, lakhatóvá tételéről van szó. A károsultakat nem csak a jogszabályban előírtak szerint – szükséglakás biztosításával – segítjük, hanem ott vagyunk velük és mellettük azóta is. Megkeresésünkre nagylelkű vállalkozók munkadíj nélkül vállalták a megsérült elektromos hálózat és a tető rendbehozatalát.

Számunkra fontos a nyilvánosság, hogy akikkel akár ügyfélként, akár más formában kapcsolatba kerülünk, lássák igyekezetünket, eredményeinket, együttműködési készségünket és nem utolsó sorban a kerületi problémák iránti érzékenységünket. Köszönjük az eddigi megtisztelő figyelmet, arra a jövőben is nagy örömmel számítunk!