PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Önkormányzati tulajdonú üres telekingatlanok tulajdonjogának értékesítésére

Archív

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Bp. Mozaik u. 7.) egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat tulajdonában álló üres telekingatlanok tulajdonjogának értékesítésére Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének és Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának határozatai alapján

 

 

  • Budapest III. 22651/5 hrsz. (Aranyhegyi lejtő 2-14.)

A tárgyi ingatlanban Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata csak résztulajdonnal (3.943 m2, ebből önkormányzati 9258/131400 th., azaz 7 %, cc. 278 m2) rendelkezik. A 9258 tulajdoni hányad egy 8496 és egy 762 th. nagyságú, különböző időben kelt telekkönyvi bejegyzésből adódik. Igazolt használata az Eladónak csak egy telekterületre van, de jelen esetben mindkét telekrész, a teljes tulajdoni hányad értékesítésre kerül. A tulajdonosok közötti írásos telekhasználat megállapodásról vagy vázrajzról nincs tudomása az Eladónak. Az ingatlanrész 1998 óta van folyamatos használatban.

A 22651/5 hrsz. Aranyhegyen található, többes hivatalos és tényleges közterület kapcsolata van, az önkormányzati ingatlanrész rögtön a telek elején, az Aranyhegyi útnál található. Övezeti besorolása szerint beépíthető, de a vegyes tulajdon miatt csak a tulajdonostársak hozzájárulásával, figyelembe véve a már meglévő épületeket is. Az ingatlanrész már a telekrész igazolt nagyságához képest túlépített. Az Aranyhegyi lejtő tervezett szélesítése miatt a teljes telket kötelező közterület szabályzás érinti, ebből kb. 135 m2 esik majd a telekrészre. A szabályzás során „leeső” telekhányadért az Önkormányzat kártalanítást nem fog fizetni, az értékesítés ezzel a kötelemmel történik. A számolható ingatlanrész nagysághoz (278 m2) képest viszont ténylegesen nagyobb terület van a kialakult állapot szerint az Eladó használatában.

A telken egy, az ingatlan-nyilvántartásban bejegyzett lakóépület található, nagysága 46 m2, kétszobás, komfortos, felújítással lakhatóvá tehető. Az ingatlan részben közművesített (víz és elektromos áram), az Aranyhegyi úton van gázvezeték, szennyvízcsatorna nincs. A szennyvíztároló nagyságáról, minőségéről, ürítési módjáról az Eladónak információja nincs. A telken még egy nyitott szín található, szerelőaknával, mely gépkocsi tárolásra szolgálhat.

A helyi építési szabályzat már megtörtént módosítása új lakóépület építését már nem teszi lehetővé a területen, ezért a meglévő lakóépületnek értéke van, ha a Vevő lakáscélra szeretné használni az ingatlanrészt.

 

Az ingatlan paraméterei:

Cím:                                                    1031 Budapest, Aranyhegyi lejtő 2-14.

Hrsz:                                                   22651/5

Megnevezése:                                     kivett lakóház, udvar, gazdasági épület

Területe:                                             3.943 m2, ebből önkormányzati 9258/131400 th., azaz 7 %, cc. 278 m2

Irányár:                                             23.580.000,- Ft (ÁFA mentes)

Pályázati biztosíték (bánatpénz):             2.400.000,- Ft

Övezeti besorolás:                               Lke-2/AI/SZ-l1.

A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.

 

Mivel az ingatlan zárt, hivatalos megtekintés előzetes bejelentkezés alapján:

2024. január 15. 15.30 óra
2024. január 18. 9.00 óra
2024. január 22. 15.30 óra
2024. január 25. 15.00 óra

 

Az ingatlan megtekintésének feltétele a pályázati dokumentáció kikérése és átvétele, a dokumentáció megismerését követően a pályázati felhívásban megadott időpontokban, előzetes bejelentkezést követően van lehetőség az ingatlan megtekintésére. A megadott időpontok választhatóak, azokra előzetesen bejelentkezni az elérhetőségi adatok megadásával az ertekesites@ovzrt.hu email címre küldött elektronikus levélben szükséges a meghirdetett időpont előtti munkanap 12:00 óráig. Előzetes bejelentkezés nélkül nem jelenünk meg a helyszínen.

  • Budapest, III., 65270 hrsz.

A tárgyi ingatlan Békásmegyer-Ófalu területén, a Békahát dűlő és az Óbarack utca között található, már külterületen. Közterületi kapcsolattal rendelkezik, gépjárművel a Békahát dűlő felől mezőgazdasági földúton megközelíthető. Az Óbarack utca felől csak egy nehezen járható, gazos gyalogosösvény van. Övezeti besorolása miatt csak gazdasági épület helyezhető el rajta (3 %-os beépíthetőség, kb. 65 m2). Minden építményhez geotechnikai felülvizsgálat szükséges. Hivatalosan csak hobbykerti vagy rendes mezőgazdasági jellegű művelésre alkalmas, de szomszédságában a hasonló adottságú telkeken lakóházak vannak. Jó méretű, jó szélességű, jó adottságú telek, a Békahát dűlő felől gépjármű behajtó kialakítható. Kisebb (192 m2) ELMŰ vezetékjog (középfeszültségű elektromos távvezeték és védőtávolsága) terheli a telek elején, jól látható módon. A terület teljes egészében bozótos, beerdősült. Közművei nincsenek, azok közül az utcán is csak az elektromos áram érhető el. A telek csak részben kerített. Az ingatlan kétirányú lejtéssel is rendelkezik.

 

Az ingatlan paraméterei:

Cím:                                                    Budapest, III ker., Békahát dűlő – Óbarack utca között

Hrsz:                                                   65270

Megnevezése:                                      Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület

Területe:                                              2.177 m2

Irányár:                                             8.030.000,- Ft (ÁFA mentes)

Pályázati biztosíték (bánatpénz):              800.000.- Ft

Övezeti besorolás:                               Mk-1 (mezőgazdasági terület)

A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.

Az ingatlan a növényzet miatt nemigen járható be.

 

 

  • Budapest, III., 65276 hrsz.

A tárgyi ingatlan Békásmegyer-Ófalu területén, a Békahát dűlő és az Óbarack utca között található, már külterületen. Közterületi kapcsolattal rendelkezik, gépjárművel a Békahát dűlő felől a 65290 hrsz.-en át mezőgazdasági földúton és szolgalmi úton megközelíthető. Az Óbarack utca felől csak egy nehezen járható, gazos gyalogosösvény van. Övezeti besorolása miatt csak gazdasági épület helyezhető el rajta (3 %-os beépíthetőség, kb. 53 m2). Minden építményhez geotechnikai felülvizsgálat szükséges. Érdemben csak hobbykerti vagy rendes mezőgazdasági jellegű művelésre alkalmas. Kisebb (131 m2) ELMŰ vezetékjog (középfeszültségű elektromos távvezeték és védőtávolsága) terheli a telek első harmadában, jól látható módon. A telkünkön hivatalos helyszínrajzon is feltüntetett felépítmény van, egy fémszerkezetű garázs, mely a Békahát dűlő felőli oldalon található. A terület nagyobb részén, az Óbarack utca felé bozótos, beerdősült, a Békahát dűlő felé gondozottabb. Közművei nincsenek, azok közül az utcán is csak az elektromos áram érhető el. A telek az oldalsó szomszédok irányában nem kerített. Az ingatlan keskeny, hosszú, kétirányú lejtéssel is rendelkezik.

 

Az ingatlan paraméterei:

Cím:                                                    Budapest, III ker., Békahát dűlő – Óbarack utca között

Hrsz:                                                   65276

Megnevezése:                                      Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület

Területe:                                              1.774 m2

Irányár:                                             6.640.000,- Ft (ÁFA mentes)

Pályázati biztosíték (bánatpénz):              700.000.- Ft

Övezeti besorolás:                               Mk-1 (mezőgazdasági terület)

A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.

Az ingatlan a kerítések miatt nem járható be, a Békahát dűlő felöli oldalon a garázsról ismerhető fel.

 

 

  • Budapest, III., 65290 hrsz.

A tárgyi ingatlan Békásmegyer-Ófalu területén, a Békahát dűlő és az Árok utca között található, már külterületen. Közterületi kapcsolattal rendelkezik, gépjárművel a Békahát dűlő felől, illetve az Árok utca felől a 65289 hrsz.-en át földúton megközelíthető. Övezeti besorolása miatt csak gazdasági épület helyezhető el rajta (3 %-os beépíthetőség, kb. 60 m2). Minden építményhez geotechnikai felülvizsgálat szükséges. Érdemben csak hobbykerti vagy rendes mezőgazdasági jellegű művelésre alkalmas.

Papíron kisebb (307 m2) ELMŰ vezetékjog (kis-és középfeszültségű elektromos távvezeték és védőtávolsága) terheli, de gyakorlatilag a kisfeszültségű vezeték hosszában szeli át a telket, így ide épületet elhelyezni érdemben nem lehet. A telken felépítmény nincs. A telek felső, Békahát dőlői vége átjárási szolgalmi joggal terhelt a rá keresztbe csatlakozó telkek miatt. A terület középső része bozótos, beerdősült, az Árok utca felé még gondozottabb, felső része tehát pedig le nem zárható útként szolgál. A szolgalmi út végén erős szinteltérés van a telekben. Az ingatlannak a telek jellegű részére az Árok utca felől van gépjármű behajtója. Saját közművei nincsenek, azok közül az utcán is csak az elektromos áram érhető el. A telek csak részben kerített. Az ingatlan igen keskeny, hosszú, az Árok utca irányába változó nagyságú lejtéssel rendelkezik.

 

Az ingatlan paraméterei:

Cím:                                                    Budapest, III ker., Békahát dűlő – Árok utca között

Hrsz:                                                   65290

Megnevezése:                                      Kivett zártkerti művelés alól kivett terület

Területe:                                              2.018 m2

Irányár:                                             6.680.000,- Ft (ÁFA mentes)

Övezeti besorolás:                               Mk-1 (mezőgazdasági terület)

A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.

Az ingatlan csak részben járható be, az Árok utca felől zárt.

 

A 65290 hrsz.-ú ingatlan csak a következő, 65291 hrsz.-ú ingatlannal együtt pályázható. 

 

Budapest, III., 65291 hrsz

A tárgyi ingatlan Békásmegyer-Ófalu területén, a Békahát dűlő és az Árok utca között található, már külterületen. Közterületi kapcsolattal rendelkezik, gépjárművel a Békahát dűlő felől, illetve az Árok utca felől a 65289 hrsz.-en át földúton megközelíthető. Övezeti besorolása miatt csak gazdasági épület helyezhető el rajta (3 %-os beépíthetőség, kb. 56 m2). Minden építményhez geotechnikai felülvizsgálat szükséges. Érdemben csak hobbykerti vagy rendes mezőgazdasági jellegű művelésre alkalmas. Kisebb (114 m2) ELMŰ vezetékjog (középfeszültségű elektromos távvezeték és védőtávolsága) terheli. A telken egy kisebb, bejegyzett felépítmény található. A terület középső része bozótos, beerdősült, az Árok utca felé még gondozottabb, felső része még átjárható. Saját közművei nincsenek, azok közül az utcán is csak az elektromos áram érhető el. A területen fúrt kút található, víz van benne, de minősége nem ismert. A telek csak részben kerített. Az ingatlan igen keskeny, hosszú, az Árok utca irányába változó nagyságú lejtéssel rendelkezik. Bejárattal rendelkezik a Békahát dűlő, a 65290 hrsz. szolgalmi úttal terhelt része és az Árok utca felől is.

 

Az ingatlan paraméterei:

Cím:                                                    Budapest, III ker., Békahát dűlő – Árok utca között

Hrsz:                                                   65291

Megnevezése:                                      Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület

Területe:                                              1.897 m2

Irányár:                                             8.990.000,- Ft (ÁFA mentes)

Övezeti besorolás:                               Mk-1 (mezőgazdasági terület)

A telek beépíthetőségének paramétereit az ÓBÉSZ tartalmazza.

Az ingatlan kerített, de kívülről áttekinthető, a felépítmény látható, külön bemutatást nem tartunk. Az ingatlan Árok utcai végén a helyrajzi szám fel van festve a kapura.

 

A 65290 és a 65291 hrsz. tehát csak egyben pályázható, megvásárlásuk és egyesítésük esetén egy jó adottságú telek jöhet létre.

 

Pályázati biztosíték (bánatpénz) egyben a 65290 és 65291 hrsz.-ú ingatlanokra: 1.600.000.- Ft

 

 

 

Pályázati feltételek:

 

A pályázaton azon Pályázó vehet részt, aki a pályázati biztosítékot befizette az Önkormányzat Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12001008-00140645-00100001 számú letéti számlájára és az a pályázat benyújtásának határidejéig a számlán jóváírásra került, valamint a pályázati dokumentációt személyesen vagy meghatalmazott útján átvette az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatán vagy kérésére elektronikus úton megküldésre került.

Abban az esetben, ha gazdasági társaság vagy egyéb jogi személy kíván pályázni, úgy a dokumentáció átvételéhez be kell mutatni az aláírásra/cégjegyzésre jogosult személy eredeti aláírási címpéldányát és a társaság eredeti cégkivonatát, illetve ezeket másolatban át is kell adni, vagy elektronikusan meg kell küldeni, meghatalmazott esetén meghatalmazás benyújtása is szükséges. Magánszemély esetén is szükséges a meghatalmazás, ha a dokumentációt nem a leendő pályázó veszi át.

4A pályázati dokumentációk kikérése és átvétele 2024. január 09., kedd 9.00 órától 2024. január 25., csütörtök 15.00 óráig történhet meg, amely az ertekesites@ovzrt.hu e-mail címre írt elektronikus levéllel kezdeményezhető.

 

A pályázat benyújtása Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nemleges adóigazolásának csatolásához kötött. Azt hiány pótolni csak abban az esetben lehet, amennyiben pályázó igazolta, hogy az erre vonatkozó kérelmét a kerületi adóhatóság felé elindította.

 

Az ajánlatnak többek között tartalmaznia kell a Pályázó adatait, a Pályázó részletes és jogilag kötelező nyilatkozatát a megajánlott vételárra, fizetési feltételekre és a pályázati felhívásban foglalt feltételek elfogadására, illetve ajánlati kötöttségre vonatkozóan, valamint a pályázati dokumentációban megtalálható, illetve ott felsorolt egyéb nyilatkozatokat, igazolásokat is szükséges benyújtani.

A pályázó ajánlatát a pályázatban találhatókon túl feltételhez, kikötéshez nem kötheti, az ilyen pályázat érvénytelen. A pályázati formanyomtatvány módosítása (az adatokkal történő kitöltést ide nem értve) a pályázat érvénytelenségét eredményezi. A pályázati adatlap számítógépes feldolgozása megengedett, de abban tartalmi módosítást nem lehet végrehajtani.

 

A részletes pályázati feltételeket a pályázati dokumentáció tartalmazza, melynek átvétele az ertekesites@ovzrt.hu email címre küldött elektronikus levélben kezdeményezhető.

A pályázati dokumentáció részét képezi az ingatlanról készített értékbecslés, mely tartalmaz eligazodást segítő helyszínrajzot, fotókat, a beépíthetőségre vonatkozó általános paramétereket, tulajdoni lap másolatot. A Kiíró az ingatlanok beépíthetőségéért felelősséget nem vállal, az erre vonatkozó előírásokat az ÓBÉSZ szerint kell Pályázónak figyelembe vennie.

 

A pályázatokban a hiánypótlás biztosított, a pályázat bonyolítójának felhívása alapján.

A pályázati adatlap nem hiánypótolható, beadási határidő letelte után nem módosítható.

 

A pályázati ajánlatot legkésőbb 2024. január 29., hétfő 10:00 óráig zárt borítékban van lehetőség benyújtani az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Ügyfélszolgálatán (1033 Budapest, Mozaik utca 7.). Ezen határidő után beadott pályázat érvénytelen.

 

A pályázati anyagot tartalmazó borítékon a feladó és a címzett megjelölésén, valamint a „…………….című, ……. hrsz.-ú ingatlan pályázat” szövegen túl egyéb szöveg nem lehet. Az ajánlatot tartalmazó borítékon a feladót fel lehet tüntetni, de ennek feltüntetése nem kötelező (titkos ajánlat).

Több telekre történő pályázás esetén minden ingatlanra külön pályázatot kell benyújtani és a pályázati biztosítékokat külön-külön kell megfizetni, kivéve a 65290-291 hrsz.-ú ingatlanok!

 

Jelen pályázatban az ajánlati kötöttség ideje 2024. január 29-től számított 60 nap.

 

A pályázatok bontására 2024. január 29., hétfő 10:10 órakor a 1033 Budapest, Mozaik utca 7. szám alatt, az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. hivatalos helyiségében kerül sor. Az érvényes ajánlatokat a benyújtási határidő leteltétől számított 45 napon belül bírálja el a tulajdonosi joggyakorló, kivéve, ha a kiíró a határidőt meghosszabbítja.

Az elbírálásra nyitva álló határidő ez esetben sem lehet hosszabb 90 napnál. A pályázaton résztvevőket ajánlott levélben, vagy a pályázatban megadott email címre elektronikus levélben értesítjük a pályázat eredményéről. Az eredményhirdetésig a pályázat állásáról sem telefonon, sem írásban nem adunk ki információt, kivéve az esetleg szükséges hiánypótlási felhívásokat A bontási eljárás nem nyilvános.

 

A pályázatok Kiírója fenntartja azon jogát, hogy a pályázatokat a pályázati eljárás bármely szakaszában, indoklás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa, valamint, hogy az érvényes ajánlatot tevő Pályázókkal a pályázati borítékbontást követő időszakban, a pályázat kiértékelését követő tulajdonosi döntés alapján további tárgyalást folytasson, közöttük zártkörű licitet tartson.

 

Az Önkormányzat a nyertes ajánlatban szereplő Pályázóval köthet ingatlan adás-vételi szerződést a fentiek szerint. Az ingatlan adás-vételi szerződésben csak és kizárólag azon személy vagy szervezet jelölhető meg szerződő félnek, aki a pályázatban, mint Pályázó megjelölésre került.

 

A pályázatok bontását követően az ajánlat módosítására (pl.: haszonélvezeti jog alapítása, tulajdoni arány módosítása, az ajánlatban nem szereplő más Pályázó megjelölése) nincs lehetőség, azt a Kiíró kizárja, kivéve az ajánlati ár zártkörű liciten történő módosítását.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati biztosíték nem jár vissza amennyiben:

  • a Pályázó az ajánlati kötöttség időtartama alatt, vagy a pályázat benyújtását követően, de az eredményhirdetést megelőzően visszavonta ajánlatát,
  • ha a szerződés megkötése a Pályázónak felróható okból hiúsult meg,
  • a szerződés teljesülése a vevőnek felróható okból hiúsult meg.

Ha a pályázat nyertesével a szerződés megkötése a szerződéskötésre nyitva álló határidőn belül meghiúsul, azonos feltételek mellett a soron következő Pályázóval szerződés köthető.

 

A vételár megfizetése az ingatlan adás-vételi szerződés hatálybalépését követő 5 munkanapon belül esedékes. Amennyiben a vételár kiegyenlítése banki kölcsön igénybevételével történik, úgy kérjük annak tényét az ajánlatban feltüntetni. Ez utóbbi esetben – a banki kölcsönre tekintettel – a vételár teljesítése 60 naptári napon belül esedékes.

A pályázat Kiírója rögzíti, hogy az ingatlan adás-vételi szerződésben a kellékszavatosság kizárásra kerül.

 

Az ingatlanok kitűzési dokumentációval nem rendelkeznek- kivéve, ahol kifejezetten feltüntetésre került annak megléte- ezért a kiíró nem szavatol az ingatlanokon található kerítések helyzetéért, azok telekhatárra történő áthelyezéséért, áthelyezhetőségéért. Ez kifejezetten igaz a 65270-65291 hrsz.-ú ingatlanokra a domborzati viszonyok miatt! Az ingatlanok a megtekintett állapotban kerülnek birtokbaadásra. A kitűzés költsége a nyertes Pályázót terheli.

 

Az egyes ingatlanoknál feltüntetett közmű állapot a nyilvánosan elérhető közműadatbázisokból származik, egyedi, közműszolgáltatók általi egyeztetés nem történt. Pályázó felelőssége a saját hasznosítási igényei szerinti csatlakozási lehetőségek vizsgálata.

 

Annak eldöntése, megítélése, hogy az Ingatlanok a pályázó céljainak megfelelnek-e, kizárólag a pályázó felelőssége. Az ingatlanok pályázó céljainak megfelelő esetleges kialakításához vagy használatához szükséges mindennemű dokumentum és hozzájárulás, engedély stb. (így különösen építési, bontási engedély, ingatlanok beépíthetőségére vonatkozó engedély, közművesítéshez kapcsolódó engedély, vagy az ingatlanokban végzendő bárminemű tevékenység végzéséhez szükséges engedély, hozzájárulás stb.) beszerzése kizárólag a vevő felelőssége. A kiíró, illetve a bonyolító, nem tartozik felelősséggel az ajánlattevőnél az Eljárással kapcsolatosan felmerülő költségekért, kiadásokért vagy egyéb kötelezettségekért.

 

A felhívás, valamint a dokumentáció nem tartalmazza az érdekelt felek és tanácsadóik számára az ingatlanok megvételére vonatkozó döntés meghozatalához szükséges valamennyi információt. Az érdekelt feleknek maguknak kell kialakítani álláspontjukat, hogy mely információk relevánsak döntésük szempontjából, és maguknak kell elvégezniük független vizsgálataikat a további információk tekintetében.

A pályázati eljárás, illetve az esetleges szerződéskötés nyelve a magyar. Az ajánlathoz csatolt, idegen nyelven kiállított okiratokhoz minden esetben mellékelni kell azok hiteles magyar fordítását.

 

A meghirdetett ingatlanokra a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény értelmében a Magyar Államot minden más jogosultat megelőző, valamint az egyes állami tulajdonban lévő vagyontárgyak önkormányzati tulajdonba adásáról szóló 1991. évi XXXIII. törvény értelmében a Fővárosi Önkormányzatot, valamint a tulajdonviszonyok rendezése érdekében, az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk részleges kárpótlásáról szóló 1991. évi XXV. törvény 9. §-a értelmében a kárpótlásra jogosultat elővásárlási jog illeti meg. A pályázat lebonyolítására az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 17/2014. (VI. 2.) számú rendeletben foglaltak az irányadók.

 

A nyertes Pályázónak a vételáron felül szerződéskötési díjat kell fizetnie, amely tartalmazza többek között az ügyvédi munkadíjat (az ingatlan vételárának 0,5 %-a + ÁFA, de minimum 50.000.-Ft + ÁFA), valamint az értékbecslés díját (36.000,- – 63.000,- Ft + ÁFA), tulajdoni lap lekérésének díja 5.000,- Ft/hrsz., földhivatali eljárás díja 6.600,- Ft/albetét vagy ingatlan.

 

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályán a +36 1 430-3472 és a +36 1 430-3463 telefonszámokon lehet kérni.

 

 

A pályázati felhívás megjelenik az Óbuda Újságban, felkerül továbbá a www.obuda.hu és a www.ovzrt.hu honlapokra, valamint a következő internetes hirdetési fórumokra: ingatlan.com, budapest.ingatlan.hu, ingatlanok.hu.