Pályázat 2018.12.07 - 16

HELYSZÍNI  FELMÉRÉSI JEGYZŐKÖNYV

 

Felvéve: Budapest, III. Raktár utcai földszinti önkormányzati bérleményben.

Tárgy:    Lakásbérlemény műszaki állapot felmérése, bérbeszámítási költség meghatározása

Megállapítás: A lakás 1 szoba, 34 m2 alapterületű, félkomfortos. A lakás előszoba, konyha, kamra, WC, és szoba helyiségekből áll. Az elősző bérlő a konyha sarkába beépített egy zuhanykabint, azonban a fürdőszoba helyiség nem lett kialakítva. Szintén az előző bérlő a konyhát összenyitotta a szobával, így a zuhanykabin és a konyha egy légtérben van a szobával. Ez az állapot nem felel meg az előírásoknak, mert a konyhában gáztűzhely van, mely nem lehet egy légtérben a háló helyiséggel. A felújítás során vagy a szoba és konyha közti leválasztást kell visszaállítani, vagy a gáztűzhely helyett villany tűzhelyet kell beépíteni.

 

Elvégzendő munkák:

Festés:                       előszoba,szoba, WC,konyha, kamra,

Mázolás:                    beltéri ajtók, gázcső cső, konvektor burkolatok,

Asztalos munka:       Külső homlokzati nyílászárók  és bejárati ajtó cseréje. Beltéri ajtók illesztése, kamra ajtó pótlása, konyha bútor megfelelő, vízvető pótlása.

Üveges és egyéb munka:felújítás után takarítás

Kőműves és burkoló munka: Helyiségekben több helyen vakolat javítás. Szobában parketta csiszolás lakkozás,vagy laminált parketta lerakása. Előszoba, WC,kamra helyiségekben új hidegburkolat lerakása. Konyha burkolata megfelelő.  Gáztűzhely megmaradása esetén válaszfal helyreállítása.

 

Berendezési tárgyak:

melegvíz ellátó berendezés:           80 l-es villanybojler felülvizsgálata, szükség szerinti cseréje.

főzőkészülék:                                   felülvizsgálata, szükség szerinti cseréje,

mosogató + csaptelep:                   csere

mosdó + csaptelep:                         nincs

zuhanykabin + csaptelep:               megf.,vízvető pótlása

WC csésze + öblítő berendezés, ülésdeszka:csere

fűtőberendezés és tartozékai:       2 db parapet gázkonvektor van, szakszervizzel történő felülvizsgálata, szükség szerinti javítása vagy cseréje szükséges

kémények, szellőzők:

beépített bútorok:                            1 db mosogató szekrény van, vízvető pótlása.

elektromos berendezések, szerelvények: elektromos hálózat felülvizsgálata, kismegszakítótábla megfelelő, dugaljak, kapcsolók megfelelők, lámpák pótlása.

Az elektromos hálózat és a gázkészülék felülvizsgálatát csak szakképzett villany ill. gázszerelő  végezheti, mindkét esetben  kivitelezési nyilatkozatot kérünk.

 

A bérbeadó helyett, a bérlő által elvégzett helyreállítási munka költsége, mely a bérleti díjba beszámítható összeg: 450.000 Ft.

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/1/6/16dc3fa3-036b-4ada-8810-27130eebec2d/ovzrt.hu/web/wp-content/plugins/simple-lightbox-gallery/simple-lightbox-slider-shortcode.php on line 225