"Minden segítségért hálás vagyok" - megszólalt a békásmegyeri tűzeset károsultja

Archív

Megtört és mégis bizakodó a Pusztadomb utcában nemrég kigyulladt családi ház tulajdonosa. Az események sora máig nem tisztult le előtte, olyan gyorsan és hirtelen történt minden. A telefonon kapott rosszhír, a hazaérkezés és felocsúdás pillanata, a tűzoltók küzdelme a lángokkal, majd a váratlanul felajánlott szükséglakásba való beköltözés apró mozaikokként keveregnek előtte. A legnagyobb öröm számára a szomszédok, az utcában lakók megható együttérzése, az egykori osztálytársaktól és az önkormányzattól érkező segítség volt. Azért pedig különösen hálás, hogy a kapott szükséglakásban a kutyáival együtt élhet, őket egyetlen napra sem kellett elengednie.

A feleségével együtt nehéz napokon van túl és bizonyára még hosszú az út, mire a leégett tető alatt újra kényelmes és biztonságos otthon lesz. Az elkövetkezendő napokban, hetekben számára a legnagyobb segítséget a pénzadomány jelenti, ahogy mondta, a ruhák és a ház igazi értékei szerencsére nem váltak a tűz martalékává.

Tudomásunk szerint az Óbuda Újság a következő, várhatóan jövő hét végén megjelenő számában interjút közöl majd vele, hogy a történtekről és a várt segítségről maga meséljen.