Megváltozik a részletre értékesített ingatlanok törlesztő részleteinek fizetési módja

Archív

Idén januártól megváltozik a részletre értékesített ingatlanok törlesztő részleteinek fizetési módja. Az érintettek a tavaly év végén kiküldött tájékoztató levél mellett a korábbi 12 darab, havi csekk helyett mindössze két, félévre szóló csekket találtak, melyek közül az egyiket most, az év legelején, a másikat pedig nyár végéig kell rendezniük. A változás oka, hogy a többnyire néhány száz forintos törlesztőrészlet csekken történő befizetéseinek adminisztratív költsége az utóbbi időben aránytalanul megnövekedett, ami kerületi szinten egyre jelentősebb költséget jelentett.

Természetesen, aki szeretné a törlesztő részleteket továbbra is havi rendszerességgel fizetni, az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. 12001008-00140942-00100003 számú bankszámlára átutalással, vagy bármelyik Raiffeisen bankfiókban történt pénztári befizetéssel megteheti. Fontos, hogy ezen esetekben az Óbudai Vagyonkezelőtől kapott tájékoztatási levélben feltüntetett hivatkozási számot mindenképpen fel kell tüntetni, hogy a befizető azonosítható legyen.

További befizetési lehetőség székhelyünkön, a Mozaik utca 7. szám alatt lévő ügyfélszolgálatunkon, a weboldalunkon feltüntetett pénztári órákban várja ügyfeleinket. Köszönjük együttműködésüket!