Ingyenes internetelérés több óbudai orvosi rendelőben

Archív

Az óbudai felnőtt- és gyermekorvosi rendelők többségében immár másfél esztendeje ingyen WIFI fogadja a pácienseket. A tavaly év eleje óta kiépített rendszer lehetővé teszi, hogy az érintett rendelőkben a kezelésre, vizsgálatra várók az időt akár internetes böngészéssel, olvasással is tölthessék.

A fejlesztés megvalósulását alapvetően az tette lehetővé, hogy a múlt év elején az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. közel tucatnyi kerületi rendelőben működő orvosi praxis internet ellátását vette át, az infrastruktúrát pedig úgy építettük ki, hogy az az orvosok mellett a várakozók igényeit is ki tudja elégíteni. A visszajelzések alapján a rendszer nap mint nap jól vizsgázik és teszi a várakozással töltött időt sokak számára elviselhetőbbé, tartalmasabbá.

Ingyenes internetelérést jelenleg a következő rendelőkben biztosítunk: Ányos u. 2., Monostori u. 27., Vályog u. 9., Váradi u. 15/a., Vörösvári út 88., Óbuda u. 6., Pethe F. tér 3., Vöröskereszt u. 9-11., Szentendrei út 2/a., Vasút sor 1. és Füst M. u. 28.